Ahogyan szeretek pénzt gyűjteni...

2011.05.02. 19:25 | 51eske | Szólj hozzá!

Tehát az egyik leghasznosabb tevékenységem, amikor pénzt gyűjtök a szükségszerű vásárlásaimmal és szolgáltatások igénybevételével.

Ha nem ismered a módszert, de szeretnéd megismerni, akkor először is kérlek olvasd szorgalmasan a blog bejegyzéseimet.

Ha vásárolni készülsz, vagy bankkártyával vásárolsz, az ugyebár úgy működik, hogy vagy kiveszel az automatából illetve a bankodból készpénzt, vagy terminál segítségével az üzletben kifizeted amit vásároltál. (Természetesen ehhez elengedhetetlen, hogy folyószámládon legyen egyenleg)

Én a továbbiakban egy olyan kártyáról beszélek, amit ha használsz, akkor pénzt gyűjthetsz vele a folyószámládra. Következésképp egy bizonyos  idő után, ha már elegendő gyűlik ahhoz, hogy megvedd amit szeretnél, akkor bekapcsolódsz abba a folyamatba, amit az imént elsoroltam.

Újabb vásárlásaiddal megint csak további újabb összegeket gyűjthetsz bankkártyádra. És ennek  nincs vége, amíg csak vásárolsz. Erről jut eszembe, hogy ma már vásároltál? Ha már ettél, telefonáltál, autóba ültél, stb., akkor ha nem is ma, de tegnap vagy azelőtt biztosan vásároltál.

Következő bejegyzésemben abba is beavatlak, hogyan tudsz pénzt gyűjteni ismerőseid vásárlásaival is. Igaz, ez már befektetéssel is járna, de tudod, valamit valamiért. Egy vállalkozáshoz pedig az kell, hogy megérje. Ha be tudom Neked bizonyítani, hogy megéri, akkor érdekel?

Találkozzunk legközelebb is!

A bejegyzés trackback címe:

https://51eske.blog.hu/api/trackback/id/tr52872412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása